Καλοκαίρι 2019 ΚΥΚΛΟΣ ΘΕΡΙΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΒΡΑΔΙΩΝ

viv

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

                                         www.sfgtdramas.info

 

Καλοκαίρι 2019

 

ΚΥΚΛΟΣ

ΘΕΡΙΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΒΡΑΔΙΩΝ

 

στον εξωτερικό χώρο του καφέ «Παλιό Ρολόϊ» και ώρα 19.30

 

«Τις Τετάρτες,

δροσιζόμαστε με “φέτες” λογοτεχνίας»

 

 

26 Ιουνίου 2019:    Κοινή παρουσίαση της νουβέλας «Φιλελλήνων» της Βίκυς Τσελεπίδου -και- του μυθιστορήματος «Τυχερό» του Κώστα Καβανόζη, από τους ίδιους τους συγγραφείς.

        

10 Ιουλίου 2019:    Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Laissez passer» του Δήμου Χλωπτσιούδη, από τους ποιητές Αλέξανδρο Αραμπατζή και Πολύνα Γ. Μπανά.

 

24 Ιουλίου 2019: Παρουσίαση του μυθιστορήματος «Χίλια μιλιγκράμ απουσίας» του Μιχάλη Κατράκη, από τον ίδιο το συγγραφέα και την ηθοποιό Ξένια Πετμεζά.

31 Ιουλίου 2019:    Παρουσίαση του μυθιστορήματος «Η αληθινή ζωή ενός γυναικωνίτη» του Αλέξανδρου Ακριτόπουλου, από την ποιήτρια Δέσποινα Καϊτατζή-Χουλιούμη και τη συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου Κατερίνα Σαραφίδου.

 

21 Αυγούστου 2019: Παρουσίαση του μυθιστορήματος «Καλοκαιρινός χάρτης της πόλης» του Ιγνάτη Χουβαρδά, από το συγγραφέα Μουράτη Κοροσιάδη και τη φιλόλογο Βιολέττα Στυλιανίδου.

28 Αυγούστου 2019: Παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων «Κινητή Γιορτή» της Αρχοντούλας Διαβάτη, από το συγγραφέα Πάνο Ιωαννίδη και τους ποιητές Αλέξανδρο Αραμπατζή και Πολύνα Γ. Μπανά.

 

4 Σεπτεμβρίου 2019: Παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων «Μπαρ “Oι νεράιδες”» του Χρήστου Χαρτοματσίδη, από το συγγραφέα Βασίλη Τσιαμπούση.

 

Ανακοινώσεις

Powered by mod LCA