13/11 Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Victoria Hislop "Η ΑΝΑΤΟΛΗ"

7c13341aa981d7e903c15a67821942cb.png

 Πατηστε εδω για πληροφοριες 1 & 2 και προσκληση

Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΧΙΣΛΟΠ  

                 ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

                  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

        ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΗΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ «Η ΑΝΑΤΟΛΗ»

           

Ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας (Σ.Φ.Γ.Τ.), το βιβλιοπωλείο Πάτσης και οι εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν, την Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 20.00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δήμου Δράμας (ισόγειο Δημαρχείου Δράμας), σε μία συνάντηση με τη βραβευμένη βρετανίδα συγγραφέα της παγκόσμιας επιτυχίας «Το Νησί», Βικτόρια Χίσλοπ (Victoria Hislop), η οποία επισκέπτεται για πρώτη φορά την πόλη μας για να παρουσιάσει το τελευταίο της μυθιστόρημα με τίτλο «Η Ανατολή», το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και το οποίο διαδραματίζεται στην Κύπρο και, συγκεκριμένα, στην Αμμόχωστο, κατά την περίοδο της τουρκικής εισβολής.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ θα διαβάσει αποσπάσματα από το εν λόγω μυθιστόρημά της και θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα της θέσει η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΦ.Γ.Τ., Πολύνα Γ. Μπανά.

Καλούμε όλους τους δραμινούς συμπολίτες μας να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να γνωρίσουν από κοντά μία από τις σημαντικότερες σήμερα παρουσίες του ελληνικού αλλά και του παγκόσμιου λογοτεχνικού χώρου.            

Ανακοινώσεις

Powered by mod LCA