9/2 ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ« ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ »

d

d

 

       ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

                           « ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ »

         ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 8.30 μ.μ., στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, έχει πρεμιέρα η νέα θεατρική παράσταση της Κεντρικής Σκηνής του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Δράμας, με το σύγχρονο ελληνικό θεατρικό έργο «Γιοι και κόρες» σε κείμενο του Γιάννη Καλαβριανού.  

Θα δοθούν συνολικά δέκα (10) παραστάσεις και το αναλυτικό πρόγραμμα αυτών έχει ως εξής :

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ. ( πρεμιέρα )

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ.

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ.

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ.

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ.

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ.

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ.

Σάββατο, 1 Μαρτίου και ώρα 8.30 μ.μ.

Κυριακή, 2 Μαρτίου και ώρα 8.30 μ.μ.

-και-

Τετάρτη, 5 Μαρτίου και ώρα 8.30 μ.μ.

 

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 7 Ευρώ (κανονικό) και 5 Ευρώ (μαθητικό-φοιτητικό), ενώ σημειώνεται ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου, ανταποκρινόμενο και πάλι στα επιτακτικά κελεύσματα των καιρών, αποφάσισε, και φέτος, όπως καθ΄όλα τα τελευταία έτη, η είσοδος να είναι ελεύθερη (δωρεάν) για όσους διαθέτουν κάρτα ανεργίας ή κάρτα Α.Μ.Ε.Α. .

Να επισημανθεί, επίσης, ότι γίνεται κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο : 6936709612 .

Ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Δράμας καλεί όλους τους δραμινούς να παρακολουθήσουν την παράσταση, με την υπόσχεση ότι πραγματικά θα την απολαύσουν.  

 

   Λίγα λόγια από την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου, Πολύνα Μπανά:

Η Κεντρική Σκηνή του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας συμπληρώνει, φέτος, 20 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εικοσαετίας, η Κεντρική Σκηνή, με προεξάρχοντα και στυλοβάτη τον σκηνοθέτη κ.Χρήστο Καδόγλου, τήρησε το ετήσιο ραντεβού της με το δραμινό κοινό, με ένα ποικίλο και πραγματικά ενδιαφέρον ρεπερτόριο, γνωρίζοντας, σε κάθε ανέβασμά της, τη θερμή ανταπόκριση και την αθρόα προσέλευση χιλιάδων δραμινών.

            Για το φετινό, επετειακό, ανέβασμά της, η Κεντρική Σκηνή επέλεξε ένα σύγχρονο ελληνικό θεατρικό έργο, το «Γιοι και κόρες», σε κείμενο του Γιάννη Καλαβριανού, το οποίο βασίζεται σε μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις ηλικιωμένων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, από τους οποίους ζητήθηκε να περιγράψουν την προσωπική εκείνη ιστορία που σημάδεψε τη ζωή τους.

Το έργο πρωτο-ανέβηκε, μόλις το 2012, από μία ομάδα νέων και αγνώστων ηθοποιών, αποτελώντας τη μεγάλη θεατρική έκπληξη της χρονιάς, και συγκαταλέχθηκε μεταξύ των δέκα (10) καλύτερων παραστάσεων του ιδίου έτους .

            Ευχάριστα απρόσμενη, λοιπόν, για τους δραμινούς θεατρόφιλους και πολύ φρέσκια, η φετινή επιλογή της Κεντρικής Σκηνής του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας, «συστήνει» στο δραμινό κοινό ένα από τα πλέον πετυχημένα και πρωτότυπα ελληνικά θεατρικά κείμενα των τελευταίων ετών, φαντάζοντας, συγχρόνως, ιδανική για τον «πανηγυρικό» εορτασμό της συμπληρώσεως των είκοσι χρόνων της.  

 

Ανακοινώσεις

Powered by mod LCA