13/12 Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος

follow your art

 follow your art

ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ

              

               «FOLLOW YOUR ART»

          

                                της

 

                            ΕΛΙΖΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ  

 

                         σε διοργάνωση του Σ.Φ.Γ.Τ.

 

                   στον εκθεσιακό χώρο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

 

από την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου

 

                      

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας, Πολύνα Γ. Μπανά, αναφέρεται στην ατομική έκθεση χειροποίητου κοσμήματος «Follow yourart» της Ελίζας Χριστοπούλου, την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας :

«       Την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00, στον εκθεσιακό χώρο άνωθεν του καφενείου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», ξεκινά η ατομική έκθεση χειροποίητου κοσμήματος με τον τίτλο «Follow yourart» της δραμινής Ελίζας Χριστοπούλου, η οποία διοργανώνεται από το Σύλλογο Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Δράμας, στα πλαίσια των προγραμματισμένων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του για τη τρέχουσα περίοδο Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2013.

 

Τα εγκαίνια της εν λόγω έκθεσης χειροποίητου κοσμήματος θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00, στον εκθεσιακό χώρο άνωθεν του καφενείου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» -και- η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, λειτουργώντας καθημερινά από τις 10.00 έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 22.00.

 

Οι δημιουργίες της Ελίζας Χριστοπούλου είναι γνωστές και ιδιαιτέρως αγαπητές στις δραμινές, οι οποίες τις ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία τόσο των σχεδίων τους όσο και των υλικών που η δημιουργός «επιστρατεύει» για τη σύνθεσή τους καθώς και για το ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμά τους.

 

Η σειρά κοσμημάτων που η Ελίζα Χριστοπούλου θα παρουσιάσει στην εν λόγω έκθεση «Follow yourart» που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας, η οποία, σημειωτέον, είναι η πρώτη ατομική έκθεση αυτής στη γενέθλια πόλη της, τη Δράμα, αποτελεί νέα δουλειά της δημιουργού.

 

Όπως η ίδια η Ελίζα Χριστοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά, μιλώντας για την ενασχόλησή της με την τέχνη του κοσμήματος : «Ξεκίνησα, πριν από μερικά χρόνια, την κατασκευή κοσμημάτων, σαν χόμπι, ώστε να ξεφεύγω από την καθημερινότητά μου, μέχρι τη στιγμή που άρχισα να ξεκλέβω χρόνο από το χόμπι μου για να επιστρέφω στην καθημερινότητά μου! Κάπως έτσι, κατάλαβα πως το μόνο πράγμα που με γέμιζε ήταν να περιστοιχίζομαι από κορδέλες, χάντρες και κορδόνια και έτσι βρέθηκα ακριβώς εκεί που ανήκω! Δημιουργώ κοσμήματα για όλες τις ηλικίες και όλα τα στυλ, γνωρίζοντας πως κάθε γυναίκα είναι μοναδική. Μπαίνω στο εργαστήρι μου, κάθε πρωί και «μαγειρεύω» νέα σχέδια, προσθέτω φαντασία, χρώματα, σχήματα και μία δόση χιούμορ, τα ανακατεύω με κορδέλες, τσόχες, κουμπάκια και δαντέλες και, τέλος, προσθέτω, για γαρνίρισμα, στρας, κρυσταλλάκια και χρυσόσκονη...Κάθε κόσμημα μου είναι μοναδικό, έχει πάντα μία λεπτομέρεια που το κάνει να διαφέρει από ένα πανομοιότυπό του που έχω ήδη φτιάξει.» .

 

Ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας καλεί τους δραμινούς να παραστούν στα εγκαίνια και, εν γένει, να επισκεφθούν την έκθεση χειροποίητου κοσμήματος «Follow yourart» για να απολαύσουν τις δημιουργίες της Ελίζας Χριστοπούλου.».

Ανακοινώσεις

Powered by mod LCA